Siirry älykkäämpään laskutukseen.

Fipla palvelee kuluttajaliiketoiminnassa olevia yrityksiä useilla eri toimialoilla. Moderni laskutusalusta ratkaisee toimialakohtaisia ongelmia ja nostaa laskuttamisen keskiöön asiakkaan.

Kysy lisää

Terveyspalvelut

Tuo helppokäyttöinen maksaminen osaksi asiakaskokemusta. Kohdenna taloushallinnon työtehtävät järkevämmin fyysisten maksupisteiden vähentämiselle ja samalla huolehdi asiakkaiden anonymiteetista.

Asiakasyritystemme luottotappiot ovat vähentyneet useilla prosenttiyksiköillä, esimerkiksi yhden terapiapalveluita tarjoavan yrityksen kuluttajalaskujen maksamattomuus-taso laski 8 %:sta alle prosenttiin Fiplan käyttöönoton jälkeen.

Telemyynti

Liitä laskuttaminen osaksi puhelinmyyntiprosessia. Telemyynnissä laskujen maksuajat ja maksamattomuus-tasot ovat kiusallisen isoja ja vaikuttaa suoraan liiketoiminnan kannattavuuteen.

Fiplan avulla telemyyntiagentti voi lähettää laskun esimerkiksi lehden tilaajalle heti puhelintilauksen jälkeen. Liitä maksamiseen kannustinjärjestelmiä, niin että nopea maksaminen alentaa tilatun tuotteen hintaa.

Vähittäiskauppa

Isot kuluttajapuolen hankinnat, esimerkiksi kylpyhuoneremonttitarvikkeet, tyypillisesti laskutetaan kuluttajalta. Tarviketoimittaja varaa asiakkaan tilauksen varastosta ja tavaratoimitus voidaan aloittaa vasta sitten kun lasku on kokonaisuudessaan maksettu. 

Fiplan alustalla kannustat asiakkaita maksamaan laskun välittömästi ja näin nopeutat varaston kiertonopeutta ja vapautat pääomia investointeihin.

Ota laskunmaksuhetkestä kaikki irti ja tarjoa tässä hetkessä asiakkaalle lisätuotteita erikoishinnoin. Myös kolmannen osapuolen palvelut voidaan näppärästi tarjota samassa maksunäkymässä.

Sähköyhtiöt

Asiakkaille moderni tapa kuitata kuukausittaiset sähkölaskut kahdella klikillä. Oikea summa ja viitetiedot aina saatavilla – ei ohi-maksuja ja rahojen kotiuttaminen nopeutuu huomattavasti!

Fipla mahdollistaa esimerkiksi vihreän sähkön -kompensaation maksuhetkessä ja päivittää laskun summan reaaliaikaisesti ennen maksamista.

Tarjoa laskunmaksuhetkessä yrityskumppaneiden tuotteita ja palveluita, jotka tilitetään automaattisesti kumppaneille. Kohdenna asiakastyytyväisyyskyselyt tietyille asiakasryhmille, asiakkaat ovat herkimmillään antamassa palautetta juuri laskutushetkessä.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää.

Bookkaa demo
Fipla
Fipla